Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с новата ми алфа помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с новата ми алфа помощ

колеги от 3 седмици имам алфата до сега няма6е проблем но до днес заплих и както си трябва ждига на 1200 оборота като не е загряла стои така 5 сек и изведна6 изгася ряско всв едно спирам контакта ина4е тока си свети не премига и ако дам газ веднага гасне ряско като паля с газ не пали вобще абе бутна ли газ гасне моментално колта е 145 1.4 т.с 97 год само ремаците не сам сменил още но не е от тях щото запалва и работи за 5 сек сигорно е от компа или бензиножа помпа ако няки знае не6то
    ALFA ROMEO-145, 1.4 -16V T.S-97g

Re: проблем с новата ми алфа помощ

Първоначално публикувано от diooooo
    само ремаците не сам сменил още но не е от тях
    А какво си сменил? Отиди на диагностика
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Re: проблем с новата ми алфа помощ

Първоначално публикувано от diooooo
      ...
      Сипи бензин Поне 10 литра. И тогава пак пробвай
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Аз имах подобен проблем преди 2 седмици,колата си беше наред отивам на работа,вечерта трагвам ама не пали,после запали но след 4-5 секунди изгасна,докато се прибера до вкъши изгасня поне 5 пъти по светофарите и на метан и на бензин.На другия ден пътувах от Варна към Стара Загора и по магистралата карам със 120 и изгасва нацяло,хем е на скорост върти и не пали само запали за малко и пак забие муцуна.И това и на бензин и на метан.Тия номера ми ги направи два три пъти тъкмо като излизах от Варна после се пооправи 100км нямаше проблеми и към Айтос пак почна да гаснее,хубаво че все по нанадолнище беше че иначе незнам
        След това спрях отворих капака разрових всичките му кабели и маркучи вътре щото направо бях бесен и от тогава нямам проблем,не знам как стана и какво и беше ама сега е добре.Ходих и на елкон ама там ми казаха че докато не го направи тоиа номер пак няма как да го засекат и да ми кажат какво и има.
        НЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ КАКВО Е БИЛО ТОВА?
        Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
        Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
        Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

клемите на акумулатора?
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

мммм не,не мисля
            при мен таблото си светеше и музиката свиреше
            Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
            Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
            Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

Първоначално публикувано от vanboxer
              мммм не,не мисля
              при мен таблото си светеше и музиката свиреше
              На Сеат Толедо ми се е получавало следното нещо. Давам на контакт, лампи светят, радио свири, завъртам и всичко угасва. Клемите на акумулатора бяха клеясали и от там идваше проблема. Явно при нужда от по-голям ток се ебаваха, защото иначе си светеха лампите както вече написах. Та и това трябва да се има предвид.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

сменил сам масло маслен филтар и ваздушен завартам пали 5 сек и гасне ряско :фровн: вобще не мойе да се кара кто вартя и давам газ вобще не пали утре ще я водя на доктор в в тарново дано ми помогнат
                дали е от компа
                щото баща ми е карал с сервизния клуч :евил:

Comment

има ли някои от велико тарново да ми кайи свстен сервиз да ми напраят диагностика бензиновата пoмпа си брамка като дам на контакт и щом задаржа оборотите 4 - 5 сек значи работи но докосна ли газта моментално изгася

Comment

И според мене са били клемите или са хлабави или са окислени !
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

сервиз вт

Бившата мототехника - сервиз фиат 062 621412
                      500 метра по нагоре, (съжелявам, че не мога да ти обесня по добре, не съм от търново по принцип), има една сграда на която пише диагностика. Аз там смених свещи и съм доволен от тях.
                      Алфа 146 1.4 TS 97г.

Comment

Може да отидеш и при колегата Stenli , сервиза зад Автокъща Диди/ Сеат

А за двамата градски , погледнете тук http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... &start=690 Картата и мястото са на първа страница
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Имах подобен проблем,но след като сипах 10л. бензин от тубето и проблема изчезна

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Working...
                          X